Mat och vin

Vin- och matresa


Här har du chansen att ta med dig familj och vänner för att uppleva det bästa av maten och vinet i Piemonte. Eller varför inte skapa en enastående upplevelse för medarbetarna i ditt företag, en annorlunda kick off eller kreativa möten? Passa på att kombinera det som är viktigt för dig med det härliga genuina Italien med mat, vin och naturupplevelser i fokus!


Vi tar oss runt i området för att njuta av det fantastiska landskapet och besöker spännande orter som Barolo, Barbaresco, Alba, Monteforte d'Alba och Canelli.

I programmet för resan ingår besök på utvalda vingårdar där du kan prova och köpa viner till bra priser. Vidare besöker vi destillerier för att utforska hemligheten bakom den kända grappan. På programmet står också besök hos lokala ostproducenter.


Vi skräddarsyr ett spännande program efter dina önskemål och lägger stor vikt på att välja ut restauranger, vingårdar mm för att få de bästa upplevelserna av din resa till Piemonte.


Så fundera på om inte målet är Italien och Piemonte för din nästa kick off, födelsedag, bröllop eller kompisträff. Du kommer inte att ångravalet av destination!